Brødrene Anthony og Gregory Verhaeghe overtog i 1998, efter endte studier, familiens fødevarer virksomhed.
De havde bemærket at med vores aktive livsstil var det svært at holde en balanceret kost. Folk savnede sunde alternativer. Motivationen var altid sundhed, bæredygtighed eller etisk, oftest kombineret med et ønske om at reducere indtaget af kød og fisk. På det tidspunkt var markedet for plantebaseret kost primært præget af produkter fremstillet på soya, seitan og tofu. Det var yderst sjældent disse produkter var økologiske. Brødrene besluttede derfor at at omlægge deres produktion til vegetariske og veganske fødevarer af højeste kvalitet. Helt fri for soya og 100% økologisk.
Missionen, dengang som nu, er at skabe smagfulde og lette at tilberede produkter i en kvalitet du vil servere som et festmåltid for venner og familie. Det lykkedes til fulde for brødrene Verhaeghe med Vegan Deli.
Vegan Deli produktion er udelukkende vegansk og vegetarisk. Fabrikken er certificeret 100% emissionfri og ingen farlige kemikalier lukkes ud.
En travl hver dag gør mange vælger den lette og hurtige løsning fremfor et godt hjemmelavet måltid. Det har store konsekvenser for både helbred og miljø.
Vegan Deli giver 4 smagfulde råd:
Vores voksende forbrug af kød, fisk og mejeriprodukter har i høj grad ændret industriens måde at arbejde på. Vores nye måde at forbruge mad på og vores voksende efterspørgsel har stor indflydelse på skovrydning, spildevand og luftforurening. De fleste marker bruges nu til at fodre dyrene.
For at reducere denne virkning er vores produktionsplan 100% fri for kød, fisk og mælk for at tilbyde dig en større påskønnelse af produkterne. Det meste af vores emballage og kasser er produceret af genbrugsmateriale.
180 gr
Plantebaseret alternativ til den klassiske schnitzel. Lækker sprød uden på og fyldt med lækker smeltet vegansk ost inden i. Perfekt i en burger eller helt klassisk serveret med stegte kartofler og dampede grøntsager.
150 gr
Plantebaseret alternativ til den klassiske burgerbøf. Fyldt med lækre grøntsager som løg, gulerod, peberfrugt, ærter og majs. Perfekt i en burger med hele molevitten eller helt plain serveret med en salat
150 gr
Plantebaseret alternativ til den klassiske burgerbøf. Steg eller grill den helt som du ville en bøf. Perfekt til den ultimative veganske sommer burger, med eller uden vegansk cheddar med pommes og hele molevitten
100 gr
Skiveskåret pålæg perfekt til både klassisk smørrebrød og lækre sandwiches. Mixed Garden Cold cuts er et godt alternativ til for eksempel skinke. Pålægget er lavet på gulerødder, løg og porrer. med pommes og hele molevitten.
100 gr
Skiveskåret pålæg perfekt til både klassisk smørrebrød og lækre sandwiches. Chives Cold cuts er et godt alternativ til for eksempel skinke og kødpølse. Pålægget har en lækker fyldig smag krydret med purløg.
100 gr
Skiveskåret pålæg perfekt til både klassisk smørrebrød og lækre sandwiches. Vegan Natural Cold cuts er et godt alternativ til skiveskåret skinke og bruges på samme måde. For eksempel i en varm toast.